Menu

Search Reservations

Termeni

Prezentul document se adresează utilizatorilor site-ului www.cazaresovata.ro, care solicită rezervări prin intermediul acestuia şi se aplică tuturor serviciilor furnizate prin website, email sau telefon. Prin utilizarea website-ului confirmați că aţi citit, înţeles şi aţi fost de acord cu toţi termenii şi condiţiile precizate mai jos.

Serviciile noastre

Cazaresovata.ro operează ca portal de rezervări hoteliere, care prezintă unităţile de cazare din oraşul Sovata şi ofertele turistice ale acestora. Portalul vă uşurează procesul de rezervare, prin punerea la dispoziţia Dvs. unei oferte bogate, pentru toate preferinţele, totul fără taxe de rezervare, fără surpriza unor costuri ascunse ce vă obligă la plata acestora la destinaţie.
Oferta noastră cuprinde un număr semnificativ de pachete turistice, prin care puteţi beneficia de preţuri mai avantajoase decât la cumpărarea separată a fiecărui serviciu inclus în pachet, şi vă puteţi estima mai exact bugetul total necesar vacanţei, încă din momentul achiziţionării acesteia. Pachetele pot include mai multe nopţi, masa, şi acces la serviciile adiţionale ale unităţii de cazare.

Informaţiile prezentate pe Cazaresovata.ro

Toate informaţiile (imagini, descrieri, facilităţi) prezentate pe portal ne sunt oferite de către unităţile de cazare.
Imaginile unităţilor de cazare publicate pe site-ul www.cazaresovata.ro sunt cu titlu de prezentare şi nu toate camerele dispun de aceleaşi facilităţi.
Încercăm să verificăm veridicitatea informaţiilor primite, pentru a vă prezenta detalii cât mai reale, dar nu ne putem asuma responsabilitatea pentru eventualele erori.
În cazul informaţiilor eronate, responsabilitatea este asumată de către unitatea de cazare.

Relaţia contractuală

Contractul cu privire la serviciile de cazare se va încheia între Dvs. şi unitatea de cazare la care aţi făcut rezervare. Firma noastră, respectiv portalul Cazaresovata.ro este un intermediar în procesul de rezervare, şi nu poate fi facut responsabil pentru eventualele probleme privind calitatea serviciilor prestate de unitatea de cazare. Reclamaţiile legate de calitatea serviciilor în timpul şederii se fac la recepţia unităţii.

Efectuarea rezervărilor

Rezervările pot fi făcute telefonic la numărul unităților de cazare sau online pe site-ul www.cazaresovata.ro.
Confirmarea rezervărilor se face de către unitatea de cazare, în funcţie de disponibilitatea camerelor, în maximum 24 de ore.
O rezervare poate fi considerată confirmată către client, doar după primirea formularului de confirmare a rezervării prin e-mail din partea societăţii.
În unele cazuri, când cererea Dvs. de rezervare nu poate fi confirmată, puteţi primi o ofertă alternativă din partea unităţii de cazare, pe care o puteţi accepta sau refuza.

Tarife şi plata serviciilor

Tarifele specificate pe site sunt pe persoană/1 noapte de cazare şi includ TVA şi taxa hotelieră. În cazul în care taxele menţionate nu sunt incluse în tariful afişat, acest fapt este precizat în pagina de prezentare a unităţii respective, iar Dvs. aveţi obligaţia de a le achita la recepţia unităţii.

Plată direct la unitatea de cazare

Dvs. vă faceţi rezervarea prin portalul nostru, şi plătiţi direct la unitatea de cazare.

Garanţii

La majoritatea unităţilor de cazare puteţi efectua o rezervare fără plata unui avans, însă la unele unităţi şi în unele cazuri (în perioade cu grad de ocupare ridicată) se poate întâmpla că veţi fi nevoit să plătiţi un avans pentru a finaliza rezervarea.
Detaliile privind avansul solicitat le veţi găsi în prezentarea unităţilor de cazare, sau în confirmarea rezervării efectuate.

Anularea rezervărilor

Toate anulările se fac numai prin intermediul site-ului Cazaresovata.ro.
Termenul limită de anulare a unei rezervări este precizată în cazul fiecărei unităţi.
În cazul rezervărilor garantate cu avans, unitatea de cazare are dreptul de a reţine un procent, sau întreaga sumă plătită, în funcţie de politica de anulare a societăţii.
De asemenea, în cazul neprezentării, hotelul poate reţine întregul avans plătit de către Dvs.