Menu

Search Reservations

Confidențialitate

Acest document se referă la securizarea datelor Dvs., solicitate de către Cazaresovata.ro pentru efectuarea rezervărilor.

Datele Dvs. sunt securizate
Pentru a efectua, a finaliza o rezervare pe portalul nostru, este obligatoriu să ne comunicaţi, o adresă de e-mail validă şi un număr de telefon.
Pentru validarea rezervării, datele Dvs. sunt trimise la unitatea de cazare la care aţi făcut rezervare, iar aceasta are dreptul de a vă contacta folosind datele primite.
Datele Dvs. personale sunt în deplină siguranţă şi nu vor fi transmise în nici un caz unei terţe persoane fără permisiunea Dvs.

Evaluarea unităţii de cazare
După sejur, puteţi fi invitat prin telefon sau e-mail să evaluaţi unitatea de cazare unde v-aţi cazat, pentru a ajuta pe ceilalţi utilizatori în alegerea celei mai bune variante de cazare si pentru a îmbunătăţi calitetea servicilor noastre.

Activitate de marketing
Ne rezervăm dreptul de a folosi datele Dvs. de contact pentru activitatea noastră de marketing. Aceasta include în primul rând newslettere, prin care urmărim să vă trimitem oferte cât mai speciale, sugestii pentru călătorii.
În cazul în care nu vreţi să primiţi newslettere din partea noastră aveţi posibilitatea de a vă dezabona oricând.