Menu

Search Reservations
Sovata

Ursina Ensana Health Spa

  •  
  •  
  •  

str. Vulturului, nr.39
Arată pe hartă

Clădirea hotelului este una reprezentativă pentru vremurile în care a fost construită. Silueta sa arhitecturală curbată are o poziționare excelentă, cu pădurea pe fundal și întreaga stațiune Sovata, care se așterne la baza sa. Renovarea hotelului a avut ca scop optimizarea serviciilor disponibile și creșterea nivelului  de confort pentru clienții săi. 
delimitează zona piscinei, care sunt finisate în contrast, pentru a atrage atenția către noua zonă de wellness a hotelului.
Hotelul deține cele mai bune dotări pentru a putea petrece un weekend balnear relaxant şi revigorant.  Hotelul Ursina oferă un centrubalnear spațios, tratamente cu apă sărată, bazin wellness, saune, camere de masaj și relaxare şi o zonă generoasă pentru tratamente medicale şi de întreţinere. 


 

Nr. Camere: 144
Facilități:
Acceptă animale de companie, Tichete electronice de vacanță, Plată cu card bancar, Frigider în cameră, Vouchere de vacanta, TV în cameră, Camere cu baie proprie, Camere cu balcon, Uscător de păr, Camere cu aer condiţionat, Room service, Încălzire centrală, Seif, Masaj, Loc de joacă pentru copii, Sală de fitness, Bază de tratament, Terasă, Bar, Saună, Jacuzzi, Acces WiFi gratuit, Piscină, Restaurant, Parcare cu plată, Sală de conferințe
Distanța de la Lacul Ursu 200 m


Rezervare : 0265570651