Menu

Search Reservations
Sovata

Pensiunea Káli

  •  
  •  
  •  

str. Câmpul Mic, Fn.
Arată pe hartă

Pensiunea Kali se exprima printr-un gest simplu dar elegant in acelasi timp, elementele de decor fiind obiecte care se incadreaza unitatii stilistice a ambientului. Culorile utilizate si mobilierul modern de calitate se imbina perfect, creand o atmosfera unica.
Petrecandu-va timpul liber in Pensiuena Kali va veti simti ca si la dumneavoastra acasa.
Pensiunea Kali ofera servicii de cazare superioare pentru un numar maxim de 20 persoane in camere respectiv apartamente spatioase, dotate cu toate accesoriile necesare care garanteaza ca sederea va va fi una placuta si ca veti reveniti mereu cu placere.
Pensiunea Kali se inalta pe 3 nivele fiind compusa din: living spatios pentru intruniri si petreceri dotat cu sistem Home Cinema de ultima generatie, semineu cu lemne si mobilier modern pentru relaxare, sala de mese, 6 camere dotate cu paturi matrimoniale, Tv, baie proprie, terasa, 2 apartamente pentru 4 persoane dotate cu Tv, frigider, baie proprie, terasa, curte cu verdeata, pavilion acoperit, spatiu amenajat special pentru gratar, loc de joaca pentru copii.

 

Nr. Camere: 8
Facilități:
Saună, Jacuzzi, Camere cu balcon, Uscător de păr, TV în cameră, Camere cu baie proprie, Încălzire centrală, Loc de joacă pentru copii, Foişor în curte, Acces WiFi gratuit, Bucătărie comună, Grătar în curte, Parcare gratuită, Ciubăr, Tichete electronice de vacanță, Vouchere de vacanta, Plată cu card bancar
Distanța de la Lacul Ursu 1 km


Rezervare : , 0747 393 228