Menu

Search Reservations
Sovata

Pensiunea Hanul Coniţei

  •  
  •  
  •  

str. Căprioarei, nr.61
Arată pe hartă

Hanul Conitei Sovata, este un resort elegant de vacanta care va gazdui oaspeti care stiu sa aprecieze calitatea, cautand o evadare din cotidian, intr-un mediu relaxant. Este ideal pentru aceia care doresc sa combine intr-o vacanta comfortul si atmosfera resortului cu nenumarate distractii si activitati.

Hanul este localizat la 1.5 km de centrul orasului Sovata, in zona cu multa liniste, mult soare si o panorama excelenta.

Cele 9 camere si 1 apartament compus din living si doua dormitoare sunt luxos si modern mobilate. Toate sunt echipate cu chicineta complet utilata: (loc de servire a mesei, mobilier cu aparatura electrocasnica: miniaragaz, cafetiera, prajitor paine, chiuveta, frigider, vesela, masina de spalat vase), telefon, internet, TV, uscator par, seif, paturi matrimoniale. Hanul va pune la dispozitie si masina de spalat haine si uscator de haine.

Nr. Camere: 10
Facilități:
Uscător de păr, Seif, Restaurant, Parcare gratuită, Acces WiFi gratuit, Grătar în curte, Foişor în curte, Loc de joacă pentru copii, Camere cu baie proprie, TV în cameră, Frigider în cameră
Distanța de la Lacul Ursu 2,5 km


Rezervare : 0740792486