Menu

Search Reservations
Sovata

Németh Resort

  •  
  •  
  •  

str.Răchitei, nr.46
Arată pe hartă

Pensiune Németh din Sovata este așezată la 2 km de centrul orașului într-o zonă pitorească la marginea pădurii și 10 min. Plimbare pe o potecă în pădure la Lacul-Ursu.
Pensiunea dispune de 46 locuri de cazare, cu 6 camere double cu pat matrimonial 2 apartamente și 7 camere cu pat matrimonial și 2 paturi supraetajate.
Scopul nostru este, ca prin vizita dumneavoastră să aveți parte de un sejur deosebit de plăcut. Pentru aceasta, vă punem la dispoziție pensiunea noastră confortabilă, dotată cu baie sărată în ciubăr, sală salină, piscina și sauna într-o zonă pitorească lȃngă pădure.
Vă stăm la dispoziție cu o gamă largă de programe turistice și de agrement pentru familia dumneavoastră.


De ce să alegeți Pensiunea Németh ?
- este așezată într-o zonă pitorească, liniștită lȃngă pădure
- ne dăm interesul maxim ca sejurul dv. Să fie cȃt mai plăcut
- vă stăm la dispoziție cu diferite oferte de programe
- este aproape de lacurile sărate (10-15 min)
- restaurant cu demipensiune

 

Nr. Camere: 15
Facilități:
Jacuzzi, Restaurant, Piscină, Sală de conferințe, Parcare gratuită, Acces WiFi gratuit, Grătar în curte, Bar, Camere cu baie proprie, TV în cameră, Foişor în curte, Terasă, Acceptă animale de companie, Loc de joacă pentru copii, Seif, Încălzire centrală, Vouchere de vacanta, Ciubăr, Camere cu aer condiţionat, Uscător de păr, Camere cu balcon, Saună, Sală de fitness, Frigider în cameră, Plată cu card bancar, Tichete electronice de vacanță
Distanța de la Lacul Ursu 3 km


Rezervare : 0734 937 770